PRODUCTEN

In onze fabriek worden verschillende producten gemaakt.
Je vindt ze hier!


De wereld van Jaz

Het prentenboek over Jaz wordt tot leven gebracht in “De wereld van Jaz” – een unieke muzikale vertelvoorstelling. Speciaal ontwikkeld voor kinderen in het speciaal onderwijs, maar iedereen vanaf 3 jaar is welkom!

“Jaz woont in zijn eentje op een kleine planeet. Het is een leuk planeetje, maar er is niemand om mee te spelen. Er zijn meer leuke, bijzondere, aparte figuurtjes in deze voorstelling die ook alleen op hun planeetje leven. Eigenlijk zitten ze helemaal niet zo ver bij elkaar vandaan. Reis mee met Jaz om ze allemaal te ontmoeten.”

MEER INFO – VOOR SCHOLEN – HET PRENTENBOEK


De voorstelling is bedoeld voor kinderen in het speciaal onderwijs en wordt gemaakt door mensen met en zonder een beperking.

Thema van de voorstelling is: je hoeft geen superheld te zijn om iemand echt te kunnen helpen. En eigenlijk ben je al een held als je zelf om hulp durft te vagen! 

MEER INFO


Vriendschap

Het Reiscollectief wil ouderen laten genieten van de vriendschappen die zij in hun leven gehad hebben, door samen herinneringen op te halen. Door deze herinneringen met behulp van de ouderen weer te geven in een tentoonstelling, is het makkelijker deze verhalen met anderen te delen. Het positieve gevoel dat vaak samenhangt met tal van herinneringen zal ook in het hier en nu weer tot positieve gevoelens leiden.

MEER INFO


Expressielessen en workshops

Bij de Vertelfabriek bieden we workshops en lessen aan. De kinderen kunnen hierbij zelf aan de slag met een presentatie geven of het maken van een voorstelling.

MEER INFO