HELDEN


GRATIS TRY-OUT

21 oktober – 15.00 uur
DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220, Dordrecht

Onder welke voorwaarden zou jouw kind van de voorstelling kunnen genieten? Of wil je sowieso meer informatie?

Bel of mail ons gerust!

06 14588525
info@devertelfabriek.nl


Deze voorstelling is speciaal gemaakt voor kinderen in het speciaal onderwijs door makers mèt en zonder een beperking.

Kinderen in bijzondere doelgroepen hebben te maken met het gegeven ze soms anders zijn dan andere kinderen. Met de voorstelling willen we ze laten zien en laten ontdekken dat ze juist bijzondere, misschien wel verborgen, kracht(en) bezitten. Iedereen kan een held zijn!

Niemand kan alles. Het is goed om te zien wat je wèl kan, en hoe je elkaar kunt helpen. Je hoeft geen superheld te zijn om iemand echt te kunnen helpen. En eigenlijk ben je al een held als je zelf om hulp durft te vragen.
Een echte held is dichterbij dan je denkt.  
In dit verhaal blijken de personages sterker te zijn dan ze lijken en zelf denken. 

Leeftijd: ongeveer 7 t/m 9 jaar.

Bekijk hier de trailer:


De voorstelling Helden nu ook op film!

Het filmmateriaal bestaat uit 8 filmpjes met 4 afleveringen van het verhaal van de voorstelling en een introductiefilmpje over theater. De afleveringen hebben hun eigen thema en kunnen ook afzonderlijk bekeken worden. Tezamen vormen ze het hele verhaal van de voorstelling. Ook in het stripboek komen de afleveringen terug.

Het pakket wordt compleet met een filmpje waarin het dansje uit de voorstelling wordt aangeleerd, een filmpje met een helden-oefening èn een bonusfilmpje. 

Zo kan de voorstelling en aanvullend materiaal zonder onze aanwezigheid toch in de klas belanden!

Bij Helden komt een visueel sterk zelfleesboek. Dit stripboek wordt gemaakt naar aanleiding van het verhaal van de voorstelling.


We willen laten zien dat een voorstelling gemaakt kan worden door mensen mèt en zonder een beperking. Daarom ontwikkelt de Vertelfabriek het verhaal in samenwerking met mensen met ervaringen in de doelgroep. Hun ervaring en visie vinden we belangrijk en een inhoudelijke meerwaarde.

Volg alle updates over de voorstelling op LinkedIn en/of Facebook!


De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: